Språkfika i Lund

Vill du öva på svenska språket och samtidigt fika? Då är du varmt välkommen till vårt språkcafé!

Efter ett långt uppehåll startar vi fysiskt språkfika i Lund i IOGTs lokaler på Bantorget 5 varje tisdag under hösten med början den 5 oktober 13.00 – 15.00. Vi ser helst att du är vaccinerad mot covid 19. Vi kommer att ha ett begränsat antal besökare, så kom i god tid. Om du är sjuk måste du stanna hemma. Om du har frågor kontakta Ingela Tordenmalm ingela@tordenmalm.com.

Språkfika är en verksamhet där människor kommer för att öva svenska, träffa människor och umgås. Här träffas människor från hela världen för att umgås, prata och fika tillsammans.

Vill du engagera dig som volontär på språkfika på tisdagar kontakta Ingela Tordenmalm, ingela@tordenmalm.com  tel 0709 710971

Förkunskaper? Vem som helst får komma och som deltagare krävs ingen föranmälan!

Som komplement till fysiskt språkfika har föreningen startat en verksamhet som vi kallar ”Digital tala svenska-vän”. Vi erbjuder digitala samtal där en deltagare paras ihop med en volontär. Paren bestämmer själva när de vill prata och via vilken teknik. Mer info om det hittar du här.

Språkfikan drivs av IMs lokalförening i Lund. Här hittar du mer information om lokalföreningens aktiviteter och verksamheter.

IOGT:s lokaler på Bantorget 5 i Lund

Tisdagar 13.00- 15.00