IM Young

Led oss in i framtiden!

Är du under 26 år? Vill du bidra till en positiv framtid, baserat på ungas egna prioriteringar?

Världen förändras snabbt: klimatet, politiken, ekonomiska krislägen, tekniken och nu senast genom ett virus som lamslagit världen.

Vad tänker de unga i detta? Hur ser framtiden ut? Och framförallt, hur kan vi säkerställa att ungas egen vilja, agenda och vision för framtiden hörs, tas på allvar och sätter tonen i vart samhället är på väg?

IM har ett nytt projekt för unga som erbjuder en plattform, verktyg, och coaching för ungas ledarskap – för att din röst, och andra ungas röster, skall börja höras – och räknas!

Vi söker nu 10-14 ambassadörer för vårt projekt IM Young. Som ambassadör spelar du en nyckelroll i att stärka unga människors aktivism och engagemang i samhällsfrågor. Ni själva kommer att sätta agendan med coaching från tre erfarna utbildare, på basen av det NI tycker är viktigt! Är det miljön, jämställdheten, anti-rasismen, ekonomin, eller något annat som du brinner för? Vi kommer även erbjuda workshops, nätverksmöjligheter och kurser vid önskemål och behov. En bootcamp planeras även till nästa sommar.

Bli framtidens nya ledare, och börja här!

Anmäl dig här!

Specifika önskemål eller information: 
Du bör vara under 26 år. Ingen förkunskap behövs!

Minimiåtagande: 
Några timmar i veckan.

När och var genomförs uppdraget: 
På IM kontoret, utomhus i centrala Stockholm och digitalt.

Västgötagränd 17, 118 28 Stockholm