Humanium Metal gåvokort

300 kr

Varje minut skjuts en människa någonstans i världen. Varje minut. Ta in det.
Det innebär att en människa kommer att träffas av en kula medan du läser den här sidan.
En människa som är någons barn, någons mamma, någons pappa, någons vän.

Du har möjlighet att ändra på det. När du köper – och ger bort – ett gåvokort eller en produkt i Humanium Metal gör du ett av de mest värdefulla val du kan göra. Du förstör ett vapen. Dessutom ger du bort en julklapp som mottagaren aldrig kommer glömma.

Med ditt köp bidrar du också till att rehabilitera människor som skottskadats och till att hjälpa människor som drabbats av funktionsnedsättningar till följd av väpnat våld att bygga upp sina liv igen. Du bidrar också till att bygga en global rörelse mot det dödliga vapenvåldet.

Men framförallt är du med och räddar människoliv.
Ett barn, en mamma, en pappa, en vän.
Så nu har du chansen att göra ett livsviktigt val. Ta den.

Ett gåvokort = ett förstört vapen. Så enkelt är det.

  • Du köper ett gåvokort för 300 kronor.
  • För pengarna kan vi bekosta nedsmältning av ett illegalt vapen.
  • Du får ett fint fysiskt eller digitalt kort att ge bort till någon du tycker om.
  • I kortet står det att mottagaren är med och smälter ner vapen för en fredligare värld.

Vanliga frågor

Ett gåvokort är ett bevis på att du har köpt en symbolisk gåva från IM. När du har köpt ett gåvokort får du ett kvitto till den e-post du angett. Om du beställt digitalt gåvokort får du det som en bifogad pdf som du kan skriva ut och skriva en personlig hälsning på, eller som du kan mejla vidare till någon du vill uppvakta direkt.

Tryckt kort beställer du enkelt genom att klicka dig in på gåvokortets sida och kryssa i boxrutan överst. Då skickar vi dig ett fint dubbelvikt gåvokort tillsammans med ett vitt kuvert på posten som du sedan kan ge till någon i julklapp eller present. På insidan av kortet finns dels en text om vad pengarna går till, dels ett utrymme där du kan skriva en hälsning.

Du köper enklast dina gåvokort och IM-produkter här i IMs Gåvoshop.

 

Humanium Metal är världens första metall som skapats av nedsmälta illegala vapen och gjorts tillgänglig för kommersiell produktion. Genom att omvandla livsfarliga vapen till ofarlig råvara har IM lyckats ta fram en viktig produkt för att bekämpa våld och fattigdom. Intäkterna från försäljning och sponsorskap går tillbaka till de samhällen som drabbats av det väpnade våldet och bidrar på så sätt till hållbar utveckling i världen. Läs mer om Humanium Metal här.

Ja, det stämmer. När du lägger till ett fysiskt gåvobevis (ett tryckt kort) eller en produkt till ditt köp i IMs gåvoshop tillkommer det en administrationsavgift på 20 kronor per gåvobevis/produkt. Avgiften är max 60 kronor per beställning. Det innebär att:

  • Om du köper ett barnrättspaket i IMs Gåvoshop inklusive ett fysiskt gåvobevis blir summan 200 kr plus 20 kr i administrationsavgift, totalt 220 kronor.
  • Två produkter, ett armband och ett fysiskt gåvobevis ger 40 kr i administrationsavgift.
  • Tre produkter ger 60 kr i administrationsavgift.
  • Fyra eller fler produkter eller gåvobevis ger också 60 kr i administrationsavgift.

Om du beställer digitala gåvokort behöver du inte betala någon avgift.

Tyvärr hamnar det digitala gåvobeviset ibland i korgen för skräppost – kolla där. Finns det inte där får du höra av dig till oss så skickar vi ett nytt. Du når vår givarservice på info@imsweden.org eller telefon 046-32 99 30.

Relaterade produkter

Honungsbikort – tryckt

Ge bort ett honungsbikort och bidra till att människor får utbildning i biodling och…

200 kr

Humanium Metal Armband

Genom att köpa ett armband i Humanium Metal bidrar du till att ta bort…

995 kr

Honungsbikort – digitalt

Ge bort ett honungsbikort och bidra till att människor får utbildning i biodling och…

200 kr