Ungdomspaket

150 kr

Utan rätten till sin kropp är ingen fri.

Ungdomar som Mercy på bilden borde ha hela världen för sina fötter, inte riskera sitt liv i en tonårsgraviditet eller få sina drömmar förstörda av förtryckande könsroller.

Med IMs Ungdomspaket sprider du livsviktig information om sexualitet, jämställdhet och allas rätt till sin kropp till världens ungdomar. Med de kunskaperna kan de ta kommandot över sitt liv och bryta de normer som begränsar dem.

Med IMs Ungdomspaket bidrar du till att:
• flickor kan bestämma över sin egen kropp och undvika tidiga graviditeter
• pojkar och flickor respekterar varandra och motarbetar ojämställdhet tillsammans
• ungdomar har kraft att påverka sin omgivning till det bättre

När du köper ett paket i IMs Gåvoshop deltar du i kampen för en medmänsklig värld fri från fattigdom och utanförskap. Du får ett fint gåvokort du kan ge till någon du tycker om. Samtidigt går ditt bidrag till IMs arbete för att stärka medmänniskor som har det svårt. 

Vänta inte, med ditt stöd kan en ung kvinna få ett bättre liv redan idag!

Vill du beställa via telefon istället? Ring ordertelefonen: 046-5604827. Vardagar 9-12 samt 13-16. Lördag – söndag stängt.

Vanliga frågor

Ett gåvokort är ett bevis på att du har köpt en symbolisk gåva från IM. När du har köpt ett gåvokort får du ett kvitto till den e-post du angett. Om du beställt digitalt gåvokort får du det som en bifogad pdf som du kan skriva ut och skriva en personlig hälsning på, eller som du kan mejla vidare till någon du vill uppvakta direkt.

Tryckt kort beställer du enkelt genom att klicka dig in på gåvokortets sida och kryssa i boxrutan överst. Då skickar vi dig ett fint dubbelvikt gåvokort tillsammans med ett vitt kuvert på posten som du sedan kan ge till någon i julklapp eller present. På insidan av kortet finns dels en text om vad pengarna går till, dels ett utrymme där du kan skriva en hälsning.

Du köper enklast dina gåvokort och IM-produkter här i IMs Gåvoshop.

 

Humanium Metal är världens första metall som skapats av nedsmälta illegala vapen och gjorts tillgänglig för kommersiell produktion. Genom att omvandla livsfarliga vapen till ofarlig råvara har IM lyckats ta fram en viktig produkt för att bekämpa våld och fattigdom. Intäkterna från försäljning och sponsorskap går tillbaka till de samhällen som drabbats av det väpnade våldet och bidrar på så sätt till hållbar utveckling i världen. Läs mer om Humanium Metal här.

Ja, det stämmer. När du lägger till ett fysiskt gåvobevis (ett tryckt kort) eller en produkt till ditt köp i IMs gåvoshop tillkommer det en administrationsavgift på 20 kronor per gåvobevis/produkt. Avgiften är max 60 kronor per beställning. Det innebär att:

  • Om du köper ett barnrättspaket i IMs Gåvoshop inklusive ett fysiskt gåvobevis blir summan 200 kr plus 20 kr i administrationsavgift, totalt 220 kronor.
  • Två produkter, ett armband och ett fysiskt gåvobevis ger 40 kr i administrationsavgift.
  • Tre produkter ger 60 kr i administrationsavgift.
  • Fyra eller fler produkter eller gåvobevis ger också 60 kr i administrationsavgift.

Om du beställer digitala gåvokort behöver du inte betala någon avgift.

Tyvärr hamnar det digitala gåvobeviset ibland i korgen för skräppost – kolla där. Finns det inte där får du höra av dig till oss så skickar vi ett nytt. Du når vår givarservice på info@imsweden.org eller telefon 046-32 99 30.

Relaterade produkter

Barnrättspaket

Barn har rätt att vara barn. Flickor som Mariela på bilden ska inte behöva…

200 kr

Försörjningspaket

Starka kvinnor kan göra underverk. Att få chansen att driva en egen verksamhet betyder allt…

250 kr

Utbildningspaket

En flicka med en penna kan förändra världen. En flicka som Sunita på bilden…

350 kr

Humanium Metal Armband

Genom att köpa ett armband i Humanium Metal bidrar du till att ta bort…

995 kr