Utbildningspaket

350 kr

En flicka med en penna kan förändra världen.

En flicka som Sunita på bilden drömmer om att bli läkare eller mekaniker – inte om att gifta sig som barn eller att slita ut sin kropp i arbete. Med ditt stöd kan drömmen bli verklighet.

Med IMs Utbildningspaket ser du till att alla barn får gå i skolan. Du håller deras drömmar levande och ger dem en väg ur fattigdom och utanförskap. Och kommande generationer slipper kämpa för ett drägligt liv. Du ger dem nyckeln till deras framtid: utbildning.

Med IMs Utbildningspaket bidrar du till att:
• barn går i skolan istället för att tvingas försörja sin familj
• flickor och unga kvinnor får den utbildning som de har rätt till
• alla barn får gå i en skola som ser deras värde oavsett deras funktionsvariation

När du köper ett paket i IMs Gåvoshop deltar du i kampen för en medmänsklig värld fri från fattigdom och utanförskap. Du får ett fint gåvokort du kan ge till någon du tycker om. Samtidigt går ditt bidrag till IMs arbete för att stärka medmänniskor som har det svårt. 

Vänta inte, du kan förverkliga en flickas skoldrömmar redan idag!

Vanliga frågor

Ja, priset som anges för ett gåvokort gäller ett digitalt kort. Du får ett digitalt gåvobevis (en pdf i stående format) som du kan skriva ut eller mejla vidare till personen som ska få kortet. Om du skriver ut kortet hemma finns det plats för dig att skriva en personlig hälsning till mottagaren. Du kan också lägga till ett tryckt kort som postas till dig för en extra administrationsavgift på 20 kronor per kort.

Från och med den 17/12 kan vi tyvärr inte garantera att du som köper tryckta gåvokort kommer få dem innan julafton. Om du fortfarande vill ge bort gåvokort i julklapp rekommenderar vi därför att du beställer ett digitalt kort istället. Då får du kortet direkt i pdf-format och kan antingen skriva ut det själv eller mejla det till den du vill uppvakta. Du beställer ett digitalt kort genom att låta rutan ”Ja, jag vill ha gåvokortet/gåvokorten i tryckt format” vara tom när du beställer ett kort i gåvoshopen.

Dina pengar går till IMs arbete mot fattigdom och utanförskap världen över, så att människor kan förändra sitt liv med egen kraft. Om du vill veta mer om hur vi använder pengarna, till vem de går och hur vi vet att de kommer fram, läs vidare här.

Ditt förtroende är viktigt för oss och därför gör vi allt vi kan för att dina gåvor ska göra så stor skillnad som möjligt. Vi granskar verksamheten i våra regioner regelbundet och arbetar ständigt för att minimera risken att pengarna hamnar i fel händer. Vi gör interna och externa utvärderingar, analyserar risker och kopplar in revisorer på alla nivåer. IM har även ett 90-konto som säkerställer att våra insamlade medel fördelas rätt. Läs mer om hur vi använder pengarna.

Ja, den tryckta texten i gåvokorten finns bara på svenska. Det finns dock gott om plats i kortet att skriva en egen hälsning på vilket språk som helst.

I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy

Tyvärr hamnar det digitala gåvobeviset ibland i korgen för skräppost – kolla där. Finns det inte där får du höra av dig till oss så skickar vi ett nytt. Du når vår givarservice på 046-32 99 30.

Ja, det stämmer. När du lägger till ett fysiskt gåvobevis (ett tryckt kort) till ditt köp i gåvoshopen tillkommer det en administrationsavgift på 20 kronor per gåvobevis. Avgiften är max 60 kronor per beställning. Det innebär att:

  • Om du köper ett barnrättspaket i IMs Gåvoshop inklusive ett fysiskt gåvobevis blir summan 200 kr plus 20 kr i administrationsavgift, totalt 220 kronor.
  • Två kort med gåvobevis ger 40 kr i administrationsavgift.
  • Tre kort med gåvobevis ger 60 kr i administrationsavgift.
  • Fyra eller fler kort med gåvobevis ger också 60 kr i administrationsavgift.

Om du inte beställer ett fysiskt gåvokort behöver du inte betala någon avgift.

Absolut! I vår gåvoshop köper du vackra kort som du kan välja att få digitalt eller i tryckt form. Du kan även kontakta IMs företagskontakt Robert Ingham robert.ingham@imsweden.org.  Eller besök IMs sida för företagspartners.

Självklart! Kontakta IMs givarservice på 046-32 99 30. Vi har öppet vardagar under kontorstid.

Relaterade produkter

Barnrättspaket

Barn har rätt att vara barn. Flickor som Mariela på bilden ska inte behöva…

200 kr

Försörjningspaket

Starka kvinnor kan göra underverk. Att få chansen att driva en egen verksamhet betyder allt…

250 kr