INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

  • IM
  • Ge bort en get

Vill du ge bort en get i gåva? Då har du hamnat rätt. Även om IM inte längre säljer get-kort kan du fortfarande ge en gåva med samma värde genom IMs Försörjningspaket. Det är till för dig som gillade get-kortet och vill fortsätta göra skillnad i världen.

Köp Försörjningspaketet här

Ge bort en get – nu i IMs Försörjningspaket!

Precis som en get ger Försörjningspaketet en kvinna chansen att försörja sin familj och skapa sig ett bättre liv. Men vi tror på att hon själv borde få bestämma vägen dit. Försörjningspaketet ger henne friheten att starta allt ifrån ett bageri eller en kycklingfarm till att sälja hantverk. Eller så skaffar hon några getter om det passar henne. Oavsett vilket gör du hennes framtid ljusare – som att ge bort en get, men ännu bättre!

Försörjningspaketet är ett alternativ till ge bort en get

Erida tog tillbaka sin mark

Erida äger sin egen mark där hon odlar kassava, majs och sötpotatis. Men för några år sedan jagade hennes granne bort henne från marken och åt upp hennes getter och kycklingar. Utan odlingen fick hon slita hårt och kunde knappt försörja sig.

Men allt vände när hon kom i kontakt med IM och kunde återta sin mark. Idag kan hon skicka sina barn till skolan och spara pengar inför framtiden, precis som det ska vara.

Köp försörjningspaketet här!

Den rörelse som så småningom fick namnet IM, Individuell Människohjälp, är resultatet  av mod, handlingskraft och ett mycket starkt patos hos en ung kvinna.

Dina gåvor går till vårt arbete för en bättre värld. Men vem går pengarna till, och kommer de fram?

Kanske vill du bidra till IMs arbete, men utan att ge ett gåvokort. Som tur är finns det massor du kan göra istället!