INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

Praktikplats Kommunikation och Påverkan HT2020

Brinner du för digital kommunikation? Är du bra på att skapa engagerande inlägg och  kampanjer för sociala medier ? Vill du lära dig mer om hur man arbetar långsiktigt och samordnat med kommunikation? Vill du samtidigt jobba med något som gör skillnad för utsatta människor? Då är den här praktikplatsen perfekt för dig. 

Läs mer
Praktikplats Global program operation HT2020

Avdelningen för global programverksamhet på IMs huvudkontor i Lund ger stöd till personalen på IMs region- och landskontor. Fokus under våren är att förbättra vårt påverkansarbete kring stärkandet av demokratier globalt.

Läs mer
Praktikplats Insamling & Engagemang HT2020

Avdelningen för Insamling och Engagemangs huvudsakliga ansvar är att samla in medel för att finansiera IMs arbete i Sverige och i världen, samt att öka engagemanget för och inom IM. Inom avdelningen arbetar vi också med att utveckla IMs medlemsrörelse i Sverige.

Läs mer
Praktikplats Region Norra Europa HT2020

I Region Norra Europa arbetar vi med projekt som syftar till att stärka människors möjligheter till ett bra liv i Sverige. Vi arbetar framför allt för personer med erfarenhet av migration. Vi genomför arbetet i program- och projektform och arbetar alltid för högt engagemang, stark kunskap och hållbar social utveckling.

Läs mer