2018 års medlemsresa går till Jordanien. Resan är tyvärr fullbokad!

Inbäddat mellan Arabiska Sahara-öknen och Röda havet ligger det hashemitiska kungariket Jordanien. Ett relativt litet land med imponerande historia, fascinerande kultur och ett vackert landskap.

Under ditt besök kommer du att få ta del av IMs arbete i landet och den positiva förändringen i människors liv som IM bidrar till genom våra partners. IM har varit verksamma i Jordanien sedan 1966 och arbetar rättighetsbaserat genom lokala och nationella partners för att skapa hållbar utveckling på individ-, organisations- och institutionell nivå.

IMs arbete i Jordanien innebär att mobilisera människor så att de kan hävda sina ekonomiska, sociala och politiska rättigheter. IM arbetar för att stärka kvinnors ekonomiska egenmakt för att de själva ska ha kunna förändra sin situation och att stärka den sociala egenmakten hos kvinnor med funktionshinder så att de kan höja sina röster och hävda sina rättigheter. IM arbetar även för att för att barn med funktionsnedsättningar ska kunna skaffa sig färdigheter för att kunna bli aktiva deltagare i samhället och leva ett värdigt liv.

För att få en glimt av Jordaniens fascinerande skönhet kommer du att få besöka den mytomspunna klippstaden Petra, ett av UNESCO:s sju nya underverk. Du kommer också att få titta på stjärnorna i de stora sanddynerna i Wadi Rum och vandra i en av de bäst bevarade romerska provinsstäderna i världen, Jerash. För de som vill besöka den lägsta punkten på jordklotet finns det historiska Döda havet och den troliga platsen för Jesu dop en 40 minuters bilresa från Amman.

Vi ser fram emot att välkomna dig till metropolen och huvudstaden Amman, där vi kommer att ge dig en oförglömlig och glädjefylld upplevelse med fokus på IMs arbete för en hållbar utveckling i Mellanöstern.

Tidpunkt: 6-12 oktober. Utresa sker från Kastrup i Köpenhamn.
Pris: 16 000 kr (inklusive förträff, flyg, kost och logi)

Anmälan är öppen 26 mars – 25 maj (OBS! Begränsat antal platser!).

OBS: Det är mycket viktigt att du noga läser igenom resevillkoren innan du anmäler dig till resan. Anmälan är bindande.

Resesubvention
Upp till fyra medlemmar har möjlighet att bli beviljade resesubvention för resan på 10 000 kr per person. Ansökan för resesubventionen måste även den göras senast den 26 maj.

Resan är tyvärr fullbokad!

Kontaktperson
Hanna Ekbladh
Hanna Ekblad
Verksamhetsutvecklare