INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

IM söker Generalsekreterare

IM arbetar för en värld utan fattigdom och utanförskap, för social och ekonomisk inkludering. Vi vill se samhällen där alla får samma möjlighet, oavsett kön, etnicitet eller funktionsvariation. Är du en trygg chef med ett strategiskt ledarskap som delar IMs värdegrund och verksamhetsidé? Varmt välkommen med din ansökan.

IM har under året gjort en översyn av sin organisation för att stå bättre rustad för framtiden vad gäller såväl arbetssätt som kostnadsbas. En ny strategi med nya arbetssätt och en organisationsmodell med omdefinierade roller är på plats från 1 januari 2019. IM har ett sk ramavtal med Sida.

Läs mer
IM söker HR-chef

IM vill ha en verksamhetsdriven och hållbar utveckling. Ledningens uppdrag är att styra organisationen strategiskt och att skapa förutsättningar för alla medarbetare i hela verksamheten att jobba effektivt och enhetligt i en god organisationskultur. Därför skapas en helt ny tjänst som HR-chef – en viktig kugge i det nyskapande arbetet.

Läs mer
Värvare i Stockholm

Brinner du för mänskliga rättigheter och är social och utåtriktad, samt vill ha ett arbete med fast lön, där man var dag får bidra till förändring? Då är Värvare för IM det rätta jobbet för dig! IM arbetar med att bekämpa fattigdom och utanförskap runt om i världen.

Läs mer