INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

Med en gratulationsgåva skänker du ett bidrag till IM och den du uppvaktar får ett vackert kort med en personlig hälsning från dig. Du väljer själv vilket belopp du vill ge och du kan välja mellan ett tryckt kort eller ett digitalt blad som du kan skriva ut själv.

Just nu fungerar förhandsvisningen av gratulationskortet inte i Explorer. Pröva gärna med annan browser eller kontakta Givarservice på 046-32 99 45, så hjälper de dig.

 • Vem vill du fira?
  Vill du inte välja ett datum går det bra att ange dagens datum.
  Samma sak om du vill ha kortet hemsänt, ange dagens datum.
 • Välj motiv, hälsning och avsändare
  Fruktträd
  Fruktträd
  Hantverk
  Hantverk
  Tulpaner
  Tulpaner
 • Ange format på kortet

  Här anger du den adress du vill att det tryckta kortet ska skickas till.

  Leveransadress (om annan än fakturaadress)

  Förhandsgranska
 • Förhandsgranska kortet

  Det kan ta en liten stund innan pdf:en dyker upp. Den är bara förhandsvisning, vissa avvikelser kan förekomma. För att förstora bilden, klicka på någon av sidorna nedan. Öppnar ett popup-fönster.

Gå vidare

Du måste förhandsgranska ditt kort innan du går vidare.

1 Design
2 Belopp
3 Uppgifter
4 BETALSÄTT
 • Vad är en gratulationsgåva?

  En gratulationsgåva är perfekt till någon som t.ex. fyller år, gifter sig eller tar studenten. Du beställer en gratulationsgåva i webbformuläret på IMs hemsida. Där väljer du ett belopp för din gåva, väljer motiv på kortet och skriver en personlig hälsning, så skickar vi kortet till lagom till bemärkelsedagen. Du kan också välja att få hem ett fysiskt kort eller skriva ut kortet själv genom att välja den digitala filen i formuläret. Pengarna går till IMs arbete för en medmänsklig värld utan fattigdom och utanförskap.

 • Hur behandlas mina personuppgifter?

  I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy