INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

Med en gratulationsgåva skänker du ett bidrag till IM och den du uppvaktar får ett vackert kort med en personlig hälsning från dig. Du väljer själv vilket belopp du vill ge och du kan välja mellan ett tryckt kort eller ett digitalt blad som du kan skriva ut själv.

 • Vem vill du fira?
  Vill du inte välja ett datum går det bra att ange dagens datum.
  Samma sak om du vill ha kortet hemsänt, ange dagens datum.
 • Välj motiv, hälsning och avsändare
  Fruktträd
  Fruktträd
  Hantverk
  Hantverk
  Tulpaner
  Tulpaner
 • Ange format på kortet

  Här anger du den adress du vill att det tryckta kortet ska skickas till.

  Leveransadress (om annan än fakturaadress)

  Förhandsgranska
 • Förhandsgranska kortet

  Detta är en förhandsvisning, vissa avvikelser kan förekomma. För att förstora bilden, klicka på någon av sidorna nedan. Öppnar ett popup-fönster.

Gå vidare

Du måste förhandsgranska ditt kort innan du går vidare.

1 Design
2 Belopp
3 Uppgifter
4 BETALSÄTT
 • Vad är en gratulationsgåva?

  En ge bort en gratulationsgåva är ett sätt att hylla nära och kära vid exempelvis födelsedagar, dop, bröllop, examen eller konfirmation. Det fungerar så att du ger ett valfritt belopp till IM genom formuläret på hemsidan. Beloppet kommer inte att anges på kortet. Vi skickar sedan ett vackert kort per post till den du vill gratulera med en hälsning som du själv skriver. Du kan också välja att få kortet hemskickat till dig själv om du vill skriva en hälsning för hand. Vill du hellre skriva ut ett blad själv väljer du den digitala filen. Pengarna går till IMs arbete för en medmänsklig värld utan fattigdom och utanförskap.

 • Hur behandlas mina personuppgifter?

  I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy