INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

  • IM
  • Världens julklappar

Julklappar som förändrar liv

Vill du ge en julklapp som gör skillnad för dina medmänniskor? En julklapp som passar alla, en julklapp till den som redan har allt? Funderar du på att ge bort en get eller en gåva till välgörenhet? Då har du hittat rätt!

I IMs Gåvoshop hittar du Världens julklapparvåra gåvokort. De är perfekta presenter som visar att du bryr dig om dina medmänniskor. Årets nyhet är Världens julkort. Beställ det idag!

Världens julkort

Världens julkort är ett efterlängtat gåvokort med vackert julmotiv. Vi skickar hem det till dig så att du kan skriva en personlig hälsning i kortet och lägga det under granen, och samtidigt bidrar du till IMs arbete för att utrota fattigdom och utanförskap. Din gåva ger utsatta människor  utbildning, trygga uppväxter och getter som skapar försörjning.

Världens julkort är den perfekta klappen från dig som bryr dig, till någon du tycker om – och till medmänniskor världen över. Beställ det idag!

Köp Världens julkort!

Vill du ge bort en get i julklapp, men hittar inte get-kortet? Det är för att vi har uppgraderat det till ett ännu bättre kort: Försörjningspaketet!

Dina gåvor går till vårt arbete för en bättre värld. Men vem går pengarna till, och kommer de fram?

Kanske vill du bidra till IMs arbete, men utan att ge ett gåvokort. Som tur är finns det massor du kan göra istället!