Hoppa till innehåll

IM i Umeå

IM:s lokalförening i Umeå är den samlande plattformen för volontärverksamheter och medlemmar i Dalarna, Gävleborg, Jämtland, Västernorrland och Västerbotten. Lokalföreningens uppgift är att verka lokalt utifrån IM:s stadgar och strategi. Vi tror på ett starkt civilsamhälle, och vi vill därför vara en arena för engagemang för en bättre värld.

Kom med du också!

Det här gör vi!

IM Umeå bedriver läxhjälp på Umeå stadsbibliotek, Väven. Läxhjälpen är öppen varje onsdag 17.30–19.30 och varannan söndag 13–15. Läxhjälpen är öppen för alla – barn och ungdomar på högstadie- och gymnasieålder samt vuxna, som läser SFI/Komvux. Biblioteket bjuder på fika.

Som läxhjälpare ger du stöd med läxor och bidrar till att stärka människors självkänsla och självförtroende. Det krävs inte att du är lärare eller pedagogiskt utbildad. Du ska kunna vara med regelbundet och även delta i volontärträffar någon gång per termin.

Vill du bli volontär, se kontaktuppgifter nedan!

Inom IM Umeå lokalförening ingår även verksamheten i Falun. Läs mer här.

Kontakt

Anna-Carin Dahlberg, ordförande IM Umeå lokalförening umea.lf@imsweden.org

Facebook: IM Umeå

Medlemskap

Som medlem i IM tillhör du också en lokalförening. Som medlem gör du IM starkare. Ju fler vi är desto tyngre väger våra argument och möjligheterna att påverka utvecklingen i samhället ökar. Bli medlem r.

Förtroendevalda 2024

Styrelse
Anna-Carin Dahlberg, ordförande
Eva Dehlin, kassör

Revisor
Lisa Nilsson

Valberedning
Ann Svanberg

Aktuellt just nu