Minnesgåva

Skicka en sista hälsning till någon som betytt mycket för dig. När du skänker en minnesgåva får du ett vackert minnesblad till begravningen samtidigt som människor i utsatta situationer världen över kan utbilda och försörja sig, leva utan våld och få en ljusare framtid. Finns det ett finare sätt att hedra någon?

  • Fysisk eller digital leverans
  • Illustrerat minnesblad med personlig hälsning
  • Ditt stöd gör skillnad i världen

Vem vill du minnas?

Välj ett motiv och en hälsning

Ange dina uppgifter

Mottagaradress (om tryckt kort)

Betalning

Frågor & Svar - Minnesgåva

Att ge bort en minnesgåva när någon har avlidit är ett fint sätt att hedra minnet av personen, och det brukar vara uppskattat av de anhöriga. Det är ett sätt att visa deltagande i sorgen samtidigt som du ger en gåva till en organisation som den avlidne har uppskattat. Du väljer själv vilket belopp du vill skänka. Gåvans belopp kommer inte att anges på minneskortet. Du kan välja om du vill att vi skickar ett fint kort per post till de anhöriga eller om du vill skriva ut ett blad att ge bort själv, i så fall väljer du den digitala filen. Pengarna går till IMs arbete för en medmänsklig värld utan fattigdom och utanförskap.

I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy