INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER

  • IM
  • Vad du kan göra

Ibland känns det rätt hopplöst. Hur kan jag göra något åt allt hemskt som händer i världen? Vi vet att den känslan är tuff att hantera men vi vet också att förändring är möjlig. IM har 80 års erfarenhet av att skapa hållbar förändring, för individer och samhällen! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Hur vill du bidra?

Ge en gåva | Köp ett gåvokort | Bli fadder | Bli medlem | Bli volontär

Bidra med pengar

Som IM-fadder ger du en månadsgåva i en storlek som passar dig, så länge du vill. Ditt regelbundna stöd betyder mycket!

Här hittar du livsviktiga gåvor som sprider glädje – både här hemma och långt borta.

När du skänker pengar till IM är du med och tar aktiv ställning mot orättvisor och för medmänsklighet.

Som vår partner blir ditt företag en viktigt del i vår verksamhet och tillsammans skapar vi samarbeten som ger tydliga resultat.

När du skänker en minnesgåva får du ett vackert kort, samtidigt som du är med oss och kämpar för en mer rättvis och jämlik värld.

En gratulationsgåva är ett sätt att stödja IMs arbete. När du väljer att ge en gratulationsgåva till IM skickar vi ett vackert gratulationskort till den mottagare du anger.

Genom att skriva in IM i ditt testamente är du med och engagerar dig i framtiden. Genom att testamentera till IM ger du en gåva som hjälper människor runt om i världen att hjälpa sig själva.

Visste du att dina sparpengar kan göra nytta? Läs mer om Humanfonden och andra sätt att bidra till IMs arbete.


Bidra med tid

Det finns många sätt att engagera sig på, och några timmar i veckan gör stor skillnad.Här kan du hitta verksamheter nära dig.

IM ger varje år unga människor mellan 20-30 år möjligheten att åka på utlandspraktik i fyra månader, för att lära sig om hur utvecklingssamarbete går till ute i fält.

Tänk dig att att få gå till ett arbete där du får möjlighet att göra världen lite bättre varje dag, ett jobb som bidrar till global förändring.