Testamentera

Låt ditt engagemang leva vidare

Ditt arv kan skapa en ljusare framtid för andra

Funderar du på att testamentera till en ideell organisation? Eller är du redan med i IM och vill att ditt engagemang ska leva vidare?

– Vi har så otroligt mycket att vara tacksamma över i vårt land och bör tänka på resten av världen och dela med oss. Framför allt när man vet att pengarna kommer fram och blir till glädje och välsignelse för andra, säger Irene Ungelheim som skrivit in IM i sitt testamente.

Tack vare ett samarbete med juristbyrån Lawly erbjuder IM onlinetjänsten nedan där du enkelt kan skriva ditt testamente själv.

Din testamentsgåva till IM gör skillnad för andra människors framtid. Tillsammans kämpar vi för barns rätt att gå i skolan, för kvinnors möjlighet att försörja sig, för fredliga och öppna samhällen och mycket mer. Vi har kommit långt, men mycket återstår att göra.

Din gåva spelar stor roll, oavsett belopp. Vi ser till att varje krona används på bästa möjliga sätt, så att du kan vara säker på att ditt arv blir till glädje för så många som möjligt. Ditt testamente kan göra stor skillnad.

Vill du veta mer?

Läs gärna vår testamentesbroschyr ”Låt ditt engagemang leva vidare”. Den berättar hur du kan skriva testamente till IM och hur ditt arv kan bidra till att förändra livet för människor som lever i fattigdom och utanförskap.

Kontakt