Lokalföreningar och lokalgrupper

På kartan nedan ser du vilken lokalförening du tillhör. Har du frågor eller vill flytta ditt medlemskap är du välkommen att höra av dig till Hanna Ekblad, hanna.ekblad@imsweden.org.

I listan ovan hittar du länkar till alla lokalföreningar och lokalgrupper.

När du har blivit volontär hos IM ska du fylla i en överenskommelse där du lämnar dina kontaktuppgifter och får information om vad som krävs för att vara volontär. Länken hittar du här.

Har du inte varit i kontakt med oss tidigare så kontakta den lokalförening som är närmast dig eller se aktuella uppdrag  här.

DU BEHÖVS SOM FÖRTROENDEVALD I IM:s LOKALFÖRENINGAR!

Vill du engagera dig som ledamot i någon av IM:s elva lokalföreningar? Inför de lokala årsmötena i januari/februari 2023 söker vi ledamöter, ordföranden, och revisorer för att arbeta tillsammans med redan invalda förtroendevalda. Du kan bo var som helst i landet. Intresserad? Kontakta anna.ljunggren@imsweden.org, så får du veta mer!

DATUM FÖR LOKALFÖRENINGARNAS ÅRSMÖTEN 2023

Falkenberg 22/2, Göteborg 23/2, Jönköping 18/2, Linköping 13/2, Lund 16/2, Malmö 7/2, Nyköping 23/2, Stockholm 26/2, Umeå 16/2, Växjö 16/2 och Örebro 22/2.

För information om plats, tid, motioner och övrigt program klicka på ort/datum när det är klickbart efter årsskiftet eller kontakta din lokalförening på ort.lf@imsweden.org

Kontakt