Hoppa till innehåll

IM Linköping

IM Linköping lokalförening är den samlande plattformen för volontärverksamheter och medlemmar i Östergötland. Lokalföreningens uppgift är att verka lokalt utifrån IM:s stadgar och strategi. Vi tror på ett starkt civilsamhälle, och vi vill vara en arena för engagemang för en bättre värld.

Kom med du också!

Det här gör vi!

Vi vill gärna bli fler volontärer. Vill du vara med? Läs om våra verksamheter nedan och kontakta oss på linkoping.lf@imsweden.org.

Kvinnogrupp
Vi söker dig som vill engagera dig i IM:s kvinnogrupp. Volontärer och nya svenskar träffas och tar upp aktuella frågeställningar, samtidigt som vi övar på svenska språket, umgås och har trevligt. Kvinnogruppen hålls en gång i veckan, men som volontär deltar man så mycket man hinner. Ungefär två timmar per tillfälle.

Språkcafé
I samarbete med Ukrainska föreningen i Östergötland driver IM:s volontärer ett språkcafé. Vi träffas varje söndag klockan 16–18 i Ukrainska föreningens lokaler i Vallastaden.

Info- och eventgrupp
Info- och eventgruppen sprider information om IM och belyser IMs viktiga kärnfrågor, såsom antirasism och global rättvisa. Volontärerna i gruppen planerar och genomför både mindre och större evenemang och har stor frihet att bestämma vad man deltar i.

Kontakt

E-post: linkoping.lf@imsweden.org

Följ oss gärna:
Facebook IM Linköping
Instagram @imlinkoping

Medlemskap

Som medlem i IM tillhör du också en lokalförening. Du som bor i Östergötland tillhör IM Linköping och har rösträtt på det lokala årsmötet. Som medlem gör du IM starkare. Ju fler vi är desto tyngre väger våra argument och möjligheterna att påverka utvecklingen i samhället ökar. Bli medlem här

Förtroendevalda 2024

Styrelse
Berit Nownahal Cleber, ordförande
Johanna Pettersson, kassör
Carolina Cleber, ledamot

Revisor
Lars Reinholdsson

Valberedning
Anna Bjärnlid

Aktuellt just nu