Gratulationsgåva

Med en gratulationsgåva skänker du ett bidrag till IM och den du uppvaktar får ett vackert kort med en personlig hälsning från dig. Du väljer själv vilket belopp du vill ge och du kan välja mellan ett tryckt kort eller ett digitalt blad som du kan skriva ut själv.

Just nu fungerar förhandsvisningen av gratulationskortet inte i Explorer. Pröva gärna med annan browser eller kontakta Givarservice på 046-32 99 45, så hjälper de dig.

Vem vill du gratulera?

Välj ett motiv och en hälsning

Ange dina uppgifter

Mottagaradress (om tryckt kort)

Betalning

Frågor & Svar - Gratulationsgåva

En gratulationsgåva är perfekt till någon som t.ex. fyller år, gifter sig eller tar studenten. Du beställer en gratulationsgåva i webbformuläret på IMs hemsida. Där väljer du ett belopp för din gåva, väljer motiv på kortet och skriver en personlig hälsning, så skickar vi kortet lagom till bemärkelsedagen. Du kan också välja att få hem ett fysiskt kort eller skriva ut kortet själv genom att välja den digitala filen i formuläret. Pengarna går till IMs arbete för en medmänsklig värld utan fattigdom och utanförskap.

I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy