IM Young

Led oss in i framtiden!

Vill du bidra till ett mer demokratiskt och jämlikt samhälle? Var med och led oss in i framtiden - bli IM Young-aktivist!

IM Young är en samlingsplats för unga som vill engagera sig för ett mer demokratiskt och jämlikt samhälle. Unga aktivister organiserar självständigt aktiviteter inom frågor de brinner för – panelsamtal, podcasts och nätverksträffar är några exempel. Syftet med IM Young är att stärka den unga rösten och ungas möjlighet till påverkan och förändring.

Fram till augusti 2022 finansieras IM Young av MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor).

Från hösten 2022 drivs IM Young av IMs lokalföreningar i Stockholm och Malmö. Du som bor utanför dessa orter kan ha möjlighet att delta på vissa aktiviteter digitalt. Hör av dig om du är intresserad!

Vill du bidra till en positiv framtid, baserat på ungas egna prioriteringar och leda oss in i framtiden? Bli IM Young-aktivist. Anmäl dig via formuläret nedan.

Specifika önskemål eller information: För dig mellan 16-25 år – Ingen förkunskap behövs!
Minimiåtagande: Några timmar i månaden.
När och var genomförs uppdraget: Stockholm, Malmö och/eller digitalt.

Podcast & webinars
Under 2021 har IM Young producerat en podcast och ett antal webinars med inbjudna gäster. Du kan ta del av dem här.

Om du vill starta upp ett IM Young i en annan befintlig lokalförening, eller har andra frågor gällande IM Young, kontakta amanda.windolf@imsweden.org och/eller ta hjälp av metodmaterialet här.

”IM Young ger unga en känsla av att man kan skapa förändring”
– IM Young-aktivist, 2022

I’m Young får stöd av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.